9masacre4 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć szukam laptopa do zastosowań multimedialnych 15,6 cala . To ma być centrum domowej rozrywki. Filmy, muzyka i średnio wymagający gry typu Sims 4, fifa. Budżet do 2500 zł. Jak będzie cos taniej to jeszcze lepiej Priorytety 1. Dysk ssd 2. Rozdzielczość 1080p 3. Matowa matryca 4. Dobre audio. Żeby głośniczki dobrze grały. 5. Mocniejszy procesor typu i5. 6. Mocna Integra. Może coś w stylu broadwell. Nie wiem. Albo jakaś średnia karta grafiki. 7. Solidna jakość wykonania. Laptop bedzie używany przez całą rodzinę. Wiec prawdopodobnie będzie latał po pokojach i działał przez większość dnia. Bonus : 1. Brak systemu. Będzie trochę taniej 2. Atrakcyjny wygląd. Coś innego niż czarne i smutne Lenovo. Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez 9masacre4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 duże wymagania, mały budżęt a ty jeszcze w kolorach wybrzydzasz :E Acer e5-571 z i5ulv + gt840m Full hd SSD MA sz w nim matryce FHD masz w nim dysk ssd mocna bateria dobra jakosc wykonania z full hd jedyna alternatywa to Lenovo z50 z i5u + gt840m FHD SSD Białą obudowa dysk ssd 240gb wydajność podobna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9masacre4 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Bardzo fajna propozycja z tym acer'em. Na angielskim amazonie jest bordowa i niebieska wersja kolorystyczna u nas nie mogę tego znaleźć. Ale też pewnie inna konfiguracja. Trochę o nim poczytalem i jedyne co odstaje to słaba jakość obrazu. Jasność, kontrast, czerń itp. Reszta bez zarzutu. Jaki dysk ssd jest w tej wersji z x koma? Powiedzmy ze, budżet +-300 zł w dół i górę. Jest coś może o słabszej wydajności ale lepszy ekran, podświetlana klawiatura, ładny wygląd i wciąż 15cali full HD, dysk ssd. Premium feeling. Acer w podanej przez ciebie konfiguracji na razie wygrywa, ale chcę mieć jeszcze jakiś laptop do wyboru. Dzięki :)) Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez 9masacre4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wtedy masz HP Envy x360 z i5ulv + 8GB RAM. Posiada dysk SSD, dotykowy ekran FullHD oraz podświetlaną klawiaturę. Z simsami i fifą sobie poradzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9masacre4 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Haha :) nawet nie pomyslalem o konwertowalnych laptopach. Ciekawa opcja ale zejdzmy na ziemię. :D Coraz bardziej nastawiam się na acera. Teraz przeszkadza mi jedynie za mały dysk ssd. 256 gb dałby rade. Nie widzę tam takiej opcji. Napisałem do a Sklepu może coś znajdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...