Crescendo Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam, mam głupie pytanie. Jak włączyć bios. Bo właśnie kupiłem nowy komputer z ssd. Uruchomiał się szybko ale zmieniłem parę rzeczy w biosie żeby było jeszcze szybciej. Chyba przedobrzyłem bo teraz natychmiastowo pojawia się ekran ładowania Windows . Może da się go uruchomić z poziomu systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Wal w tempie w F2 czy tam w Del od razu po naciśnięciu Power, to załapie UEFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jesli masz Ultra Fast Boot to mozesz nie zdazyc wejsc do UEFI nawet jak bedziesz sie bardzo staral. Sprawdz czy dla Twojej plyty glownej nie ma odpowiedniej aplikacji pod system (tak jak to jest w przypadki A-Tuning dla ASRocka), w ktorej mozna wymusic wejscie do UEFI przy nastepnym starcie systemu / reboocie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jeśli powyższa porada się nie przyda to zostanie reset biosu na płycie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) A wiecie czy jest taki program dla płyt MSI? Albo jakiś niezależny do uruchamiania biosu? I jak już uruchomienie to powiedzcie co mam zmienić żeby bios pokazywał się chociaż na chwilę Już znalazłem, na płytce ze sterownikami jest program gdzie mogę przełączać fast boot lub uruchomić bios Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Crescendo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Spróbuj tego http://download.msi.com/uti_exe/FastBoot_mb.zip Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez KAX_ 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...