drozdunysa Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam, mam problem z jedna partycją na dysku ssd (w sumie nie wiem dlaczego ją wykrywa skoro kupiłem nowy dysk) może podczas instalacji windows'a coś się porąbało ale wątpię. Otwórz partycja jest malutka i co wkurzające to ma pliki fat32 (win 7 nie instaluje plików 32). Jak się tego pozbyć, bo 10 nie mogę wgrać i kopi zapasowej też nie zrobi. Jakoś go połączyć, bo z formatować go nie idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 a to jest chyba partycja instalatora windows, dla GPT tworzy dla odmiany dodatkowo 300MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdunysa Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 może być ale mam 100mb, ok zmieniłem format plików na ntfs za pomocą wiersza polecenia. Teraz pytanie da się je jakoś połączyć ? czy bezsensu próbować bo i tak windows sobie weźmie znowu trochę miejsca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Wygląda na partycję stworzoną przez OS . Z poziomu działającego systemu jej nie ususniesz ani nie sformatujesz . Co innego jak odpalisz instalatora Win 7 / Win 8.1 czy Win 10 to możesz z partycją i całym dyskiem zrobić co chcesz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Normalne że ta partycja tam jest i że ma 100MB. Dziwnym za to jest że jest FAT32 zamiast NTFS. A win10 tworzy 3 różne dodatkowe partycje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 te 3 różne dodatkowe partycje to pewnie na gromadzenie wyszpiegowanych danych o użytkowniku 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...