Gorn17 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam, dzisiaj uaktualniłem system Win 8.1 do 10, wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Zauważyłem na partycji C folder windows.old, od razu pomyslałem ze to pozostałosci po starym Windows 8.1. Poczytałem troche i postanowiłem go usunac, poniewaz zajmuje sporo miejsca na dysku ale niestety nie moge sie go pozbyc, aktywowałem konto admina podobnie jak w Win 8.1 ale i tak odmawia mi usuniecia. Probowałem tez programow Unlocker i Eraser ale one tez nic nie moga wskorać. Prosze was o pomoc bo jestem juz bezradny. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Oczyszczanie dysku usuń pliki systemowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorn17 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Usuniecie plikow systemowych tez nic nie dawało ale juz sobie poradziłem, zmieniłem własciciela folderu na zwyklego uzytkownika i odziwo zadziałało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Usuniecie plikow systemowych tez nic nie dawało Jeśli nie zaptaszkowałeś tam "usuń poprzednie wersje systemu" czy jakoś tak, to nie dało to nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorn17 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zaznaczyłem, po prostu zawsze cos musi byc nie tak, takich problemow jest masa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...