dawidd007 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Witam! Proszę o poradę jaki laptop wybrać do pracy kwota którą mogę przeznaczyć to 3500 pln. Zastosowanie: Autocad, programy do kosztorysowania, Pdf (przeglądanie duże pdfy i dużo otwartych pdfów), word, exel, Moje wytyczne: ekran 17.3", dysk SSD (koniecznie), 16GB ramu, procesor - i5,i7, dvd-r wbudowany, moje propozycje: http://www.komputronik.pl/product/265641/Elektronika/Laptopy_Tablety/Lenovo_G70_70_80HW007KPB_80HW0099PB_240GB_SSD_16GB.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kchteam Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 W tych cenach polecam laptopy firmy Dell serii INSPIRON. W takiej kwocie spokojnie dostaniesz laptopa z 8GB RAM oraz nienajgorszym procesorem. Częstą zaletą tych laptopów jest możliwość umieszczenia dwóch dysków twardych np. jeden SSD (na aplikację oraz system), a drugi zwykły na dane. Muszę również wspomnieć o gwarancji realizowanej przez Della, z reguły jest bezproblemowa i co najważniejsze szybko załatwiana. Mam wieloletnie doświadczenie we współpracy z tą marką i nie jest wolna od wad, jednak warto ją polecić. [Marek] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...