Skocz do zawartości
Azathermenian

zestaw 2700

Rekomendowane odpowiedzi

Procesor intel i5 4460 - 805,-

Plyta glowna asrock H81M- 229,-

Karta graficzna geforce 960 OC 2gb gddr5 128bit-856,-

Ram 2x4gb goodram 1600mhz cl9 - 203,-

Zasilacz Antec VP 500W. - 159,-

Naped standard samsung- 55,-

SSD Adata sp920 128 GB -249,-

Obudowa silentium brutus - 159,-

Dysk hdd ze starego kompa 500gb

Razem 2715

Z gory wybaczcie za to, iz nie powklejalem linkow do czesci, ale jestem na telefonie i byloby zbyt duzo zabawy. Ogolem wszystko oprocz ssd pochodzi z polecanych sierpniowych zestawow do 2500zl. Ssd natomiast z zestawu za 3000zl.

Przechodzac do sedna.. moze tak to wygladac? Podzespoly sa kompatybilne z SSD i obudowa ? Dysk hdd ze starego kompa nie jest chyba najlepszej firmy i nalezal do tych tanszych, i czy to ma jakies znaczenie?

Z gory dzieki za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Chodzi Ci o Obudowa SilentiumPC Brutus M23?

2.Komponenty do tej obudowy przypasują. SSD ma z tego co wiem w zestawie stelaż, więc wejdzie w większe zatoki.

3. Jeżeli HDD jest fest stary a chciałbyś pograć to proponuje wymianę/lub dodanie nowego z zachowaniem starego. Zawsze więcej pamięci się przyda na dane :)

Mam nadzieję, że pomogłem

Pozdrawiam.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obudowa brutus M25.

Dysk HDD kupilem okolo 5 lat temu, wolalbym go zostawic bo to jednak +/- 200zl zaoszczedzone. Tylko chcialbym wiedziec czy nie zepsuje kompatybilnosci reszty podzespolow. Ja sie na tym kompletnie nie znam ;x

Edytowane przez Azathermenian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi