MichalP [xsrx] Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ZA CIEMNO!!!! zmien kolor czciony w CSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Mam pytanko do wszystkich webmasterow. Jakich statystyk najczesciej uzywacie? STAT4U :lol: :lol: bardzo dobry. :lol: A tak poza tym to gemius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Strasznie powoli sie laduje. Po co mi moje IP na stronie ? Znam je. Layu nie ocenie bo mi sie nie che zaladowac z normalna predkoscia ale mam jedno pytanie... to jest serwis Polski ? Dla Polakow ? Czy Amerykansko dla Amerykanow ? Zdecydujcie sie... Domena jest .us Ale zaden amerykanim chyhba nic nie zrozumie z polskich newsow ! TO po co menu jest po angielsku... wytlumaczcie mi to bo nie zrozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Troszke za ciemno. To IP jest bez sensu bo i tak nie jest moje. I to menu po angielsku, troche nie pasuje. A tak poza tym to może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Troszke za ciemno. To IP jest bez sensu bo i tak nie jest moje. I to menu po angielsku, troche nie pasuje. A tak poza tym to może być.Menu jest po ENG bo Photochop :P byl nie PL Zrobimy PL :) Co jasniejszej karnacji, to musicie na razie wytrzymac :) Biala czcionka kiepsko wyglada :) Ale w ostatecznosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Troszke za ciemno. To IP jest bez sensu bo i tak nie jest moje. I to menu po angielsku, troche nie pasuje. A tak poza tym to może być.Menu jest po ENG bo Photochop :P byl nie PL Zrobimy PL :) Kłamca jakie zrobimy, lol :!: Takie zostaje. :P A tak ps to działy sie troche pozmienialy na lepsze z opisami i ilustracjami, fonta tez sie zmieni dopaduje jutro jakiegos kozi i bedzie. Jak komus sie stroa nie ładuje to nie moja wina tylko ... ( jak to b3t0n opwiedział ) - psychole zeżarli hdd. :P Bo serw znajduje sie w krakowskim psychiatryku, WICKED HAHAHHAHA. :D :lol: :P tszyt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Jak komus sie stroa nie ładuje to nie moja wina tylko ... ( jak to b3t0n opwiedział ) - psychole zeżarli hdd. :P Bo serw znajduje sie w krakowskim psychiatryku, WICKED HAHAHHAHA. :D :lol: :P tszyt... AHAHAHAAHHAAHAHAH !!!! no juz zmiany sa coraz bardziej widoczne <ff> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Jak komus sie stroa nie ładuje to nie moja wina tylko ... ( jak to b3t0n opwiedział ) - psychole zeżarli hdd. :P Bo serw znajduje sie w krakowskim psychiatryku, WICKED HAHAHHAHA. :D :lol: :P tszyt... AHAHAHAAHHAAHAHAH !!!! no juz zmiany sa coraz bardziej widoczne W koncu czuwa nad nami ROZOWY KRUK :!: :!: :!: HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH <ff><lol2><rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...