Skocz do zawartości
kobus

nie mam pewnosci ze mnie admin nie podglada

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi mi o to ze jestem w sieci radiowej i chcialbym sie zabezpieczyc aby nie mogl do mojego kompa sie dobrac moj admin. nie mam do niego zaufania dlatego prosze o jakis dopry progs mysle o zonealarm jednak gdy zainstalowalem to chcial jakies ip a ja nie wpisalem i mi rozroczyl neta wiec wywalilem :P moze jednak zone bedzie dobry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi mi o to ze jestem w sieci radiowej i chcialbym sie zabezpieczyc aby nie mogl do mojego kompa sie dobrac moj admin. nie mam do niego zaufania dlatego prosze o jakis dopry progs mysle o zonealarm jednak gdy zainstalowalem to chcial jakies ip a ja nie wpisalem i mi rozroczyl neta wiec wywalilem :P moze jednak zone bedzie dobry?

Nie do konca kumam czy chodzi ci o mozliwosc wlamania na kompa czy o sniffowanie pakietow. Jesli to pierwsze - to tak jak juz ktos tu wczesniej powiedzial :wink:

Jesli to drugie... To pociesz sie :!: :D :lol: - Jesli nie szyfrujesz polaczenia gosc ma prawdopodobnie wiekszosc twoich hasel do skrzynek, forow gadu-gadu itp. itd. :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobus ja do twojego niezwykle inteligentnego pytania polecam zaluzje albo firnay ewentualnie kotary w oknach chodz sa troche ciezkie - i najlepiej siedzac przy kompie otocz sie parawanem plazowym wtedy mzoesz robic wszystko o ci sie podoba przy kompie nawet meczyc misia i cie admin niepodejzy - nezapomnij o przekreceniu dzrzwi od pokoju bo jeszce mama wejdzie z obiadem dla ciebie i bedzie problem ; ) - kolejny topic z ktorego mozna beke krecic ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z adminem nic nie zrobisz o ile moze mu uniemozliwić dostęp do towjego hdd to ona może sniffować w majestacie prawa i tu nic nie zrobisz, chyba że cały czaś korzystał byś z protokołu SSL. Aster ale dużo napisałeś poprostu rewelacja za taki poziom wypowiedzi bo bana na tydzień moim zdaniem ale moderatorzy tio chyba na wakacje wyjechali wszyscy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byle która porządna ogniościanka.

kobus ja do twojego niezwykle inteligentnego pytania polecam zaluzje albo firnay ewentualnie kotary w oknach chodz sa troche ciezkie - i najlepiej siedzac przy kompie otocz sie parawanem plazowym wtedy mzoesz robic wszystko o ci sie podoba przy kompie nawet meczyc misia i cie admin niepodejzy  - nezapomnij o przekreceniu dzrzwi od pokoju bo jeszce mama wejdzie z obiadem dla ciebie i bedzie problem ; ) - kolejny topic z ktorego mozna beke krecic ; )

A jak ogniościanka Ci za trudna, to do rady Panthera można dodać, że może meblościankę tak do okna dosuń. Wtedy to nawet konserwator rynien Ci nie straszny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z adminem nic nie zrobisz o ile moze mu uniemozliwić dostęp do towjego hdd to ona może sniffować w majestacie prawa i tu nic nie zrobisz, chyba że cały czaś korzystał byś z protokołu SSL. Aster ale dużo napisałeś poprostu rewelacja za taki poziom wypowiedzi bo bana na tydzień moim zdaniem ale moderatorzy tio chyba na wakacje wyjechali wszyscy

W majestacie prawa? Stary, taki admin to nawet nago (lub tylko w pończoszlkach)może gosniffować męcząc przy tym misia,i on mu nic nie zrobi, a nawet nie podejrzy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byle która porządna ogniościanka.

kobus ja do twojego niezwykle inteligentnego pytania polecam zaluzje albo firnay ewentualnie kotary w oknach chodz sa troche ciezkie - i najlepiej siedzac przy kompie otocz sie parawanem plazowym wtedy mzoesz robic wszystko o ci sie podoba przy kompie nawet meczyc misia i cie admin niepodejzy  - nezapomnij o przekreceniu dzrzwi od pokoju bo jeszce mama wejdzie z obiadem dla ciebie i bedzie problem ; ) - kolejny topic z ktorego mozna beke krecic ; )

A jak ogniościanka Ci za trudna, to do rady Panthera można dodać, że może meblościankę tak do okna dosuń. Wtedy to nawet konserwator rynien Ci nie straszny...

buehehehehe aaaaa beka ;) ;] - zaslona koenicznie w ciapki i z nadrukiem tybetanskim trojkatnym od lewego gornego do prawego dolnego rogu ;P (przez ta mnie widac ) - kobus poraz kolejny kcial zablysnac ....... i ...... i. .....i zgasl ; P

P.S Rotfl turlam si epo ziemi wierzgam nogami - czy to padaka ? ? : P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi