Skocz do zawartości
Bokay

Komputer

Rekomendowane odpowiedzi

• czy zestaw ma zawierać tylko komputer czy również system operacyjny, napęd optyczny i peryferia takie jak: monitor, myszka, klawiatura itp:Tylko komputer
  • do czego komputer będzie wykorzystywany:Gry , internet
  • jaką kwotę chcesz przeznaczyć:1,400-1,500
  • czy części mają być nowe czy mogą być używane:nowe
  • czy będziesz podkręcał podzespoły:raczej nie
  • w jakiej rozdzielczości grasz/zamierzasz grać:Szczerze nie wiem ale mam monitor LG FLATRON E2251 (troszkę tego nie ogarniam)
  • czy mieszkasz poza Polską (ceny za granicą są inne!):Mieszkam w Polsce
  • czy możesz użyć części ze starego komputera takich jak: dysk twardy, napęd optyczny, obudowa:
  • czy preferujesz jakiś konkretny sklep np. z powodu odbioru osobistego:Nie

Planuje kupić mi z rodzicami komputer za kwotę 1,400-1,500zł.Niestety nie wiem kiedy dokonamy zakupu ale chce mieć komputer który utrzyma stałe 120fps w cs:go i ewentualnie też 120fps w grze minecraft.Jeśli chodzi o punkty regulaminu to przeczytałem go ale to forum rzuciło mi się w oczy , oprócz tego nie ma żadnego lepszego.

Dokładnie chciałbym prosić o pomoc przy doborze procesora i karty graficznej.Przepraszam za ten regulamin :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę ,że za miesiąc może dwa.WIem ,że max tydzień ale zależy mi na dobrym procesorze i karcie graficznej o to chce też zapytać.Resztę ogarne sam.CHce obliczyć ile taki sprzęt do cs;go i minecrafta kosztuje :: #

Edytowane przez Bokay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jak możesz to zmień temat na bedzie odpowiedni np. Jednostka do 1500 zł. Ale ja nie po to.

Zapraszam na stronę purepc.pl i zestawy. http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_sierpien_2015?page=0,4  na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...