zaah Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam Złożyłem sobie zestaw komputerowy >3000 zł bazując na zestawach na sierpień, no i już chcę zamawiać itd, przychodzi do wpisywania kodu promocyjnego składanie komputera za 1zł, wpisuję ze strony purepc kod: W3FHN58JFW i dostaję informację cytuję: "... Promocja może być nieaktualna, albo kod jest nieprawidłowy ..." Większość sklepów (90%, wszystkie znane w każdym bądź razie) składają komputery za darmo. Na morelach żeby ci złożyli za symboliczną złotówkę trzeba wprowadzić kod, a to się okazuje, że jeszcze ma się na to ograniczenie czasowe? Bez przesady ludzie ... W taki sposób tracicie klientów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dodałeś usługę montażu do koszyka? Bez przesady ludzie ...W taki sposób tracicie klientów. Do kogo kierujesz te słowa? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaah Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie dodałem usługi montażu. Kod promocyjny działa. Zwracam honor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Komu? Nawet jakby nie działał, co ma to forum do tego? A Klausowi powinieneś podziękować, że naprowadził cię na "rozwiązanie" Twojego problemu, a nie zwracać honor, czort wi komu. Czytałeś całą pierwszą stronę artykułu poniżej? http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_sierpien_2015 Resztę pozostawię bez komentarza. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez NostradamuSek 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...