PaszczurTasmanski Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 płyta Gigabyte G1.Sniper B5. i Windows 10 insider edition. Zależy mi na zainstalowaniu innego systemu. Nie dysponuję napędem dvd więc pozostaje instalacja przez pendrive. Chcę zmienić kolejność bootowania ale nie mogę się wbić do UEFI. Żaden klawisz nie działa. Kiedy chcę zmusić windowsa do ponownego uruchomienia do UEFI komputer uruchamia się chwilę dłużej a potem wita mnie ekran logowania Windows. Próbowałem wyjmować baterię na płycie głównej - efekt jest taki że nie mam już podkręconego komputera. a z pendrive nadal nie bootuje, Jakieś sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 http://forum.purepc.pl/topic/368268-jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-bios-maj%C4%85c-ssd/ Gigabyte powinien mieć odpowiedni program do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszczurTasmanski Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Teraz po zainstalowaniu programu przygotowanego przez Gigabyte system nie wstaje. Monitor nie dostaje sygnału z karty graf. ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Spróbuj odłączyć dyski, wtedy kompa nie znajdując systemu powinien pokazać uefi, tak mi się wydaje. W ferworze walki nie odłączyłeś/podłączyłeś monitora pod mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Winny jest fastboot... należy go wyłączyć Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Aby wyłączyć ultrafast boot trzeba wejść do biosu . Przy zwykłym fast boot powinny działać normalne kombinacje klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszczurTasmanski Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dyski odłączone komp się uruchamia ale nadal monitor się nie wybudza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...