Skocz do zawartości
exen512

zy SilentiumPC Vero L1 500W da rade uciągnać ten zestaw.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie mojego komputera i7-2600 , plyta ms-7728 , karta graficzna gigabyte radeon r9 280 oc 3gb drr5 wf3 , 8gb ram ddr1333mhz i mam pytanie czy zasilacz SilentiumPC 500W vero l1 uciągnie ten zestaw . Od razu mówię że nie planuje żadnego OC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 100% da rade? Trochę sie boje bo już kupilem ten zasilacz. Mam jeszcze jedno pytanie otóż ten zasilacz ma kable 1x pci-e 6pin i 1x pci-e 6+2 pin a karta graficzna ma 1x pci-e 6pin i 1x pci-e 8pin. Sorry może to glupie pytanie ale jestem zielony w tym temacie. Da rade to jakoś połączyć? Wszystko będzie ok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 100% da rade? Trochę sie boje bo już kupilem ten zasilacz. Mam jeszcze jedno pytanie otóż ten zasilacz ma kable 1x pci-e 6pin i 1x pci-e 6+2 pin a karta graficzna ma 1x pci-e 6pin i 1x pci-e 8pin. Sorry może to glupie pytanie ale jestem zielony w tym temacie. Da rade to jakoś połączyć? Wszystko będzie ok?

• Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pobór mocy będzie mniejszy niż 432W* to nie powinno być problemów z resetem itp.

Mimo że to budżetówka to jednak ma dobre podzespoły i zabezpieczenia, na pewno lepsze niż 99% no name .

* - Tyle ma na linii +12V , do tego ~100 W na liniach +3,3V i 5 V , w obecnych kompach najbardziej liczy się linia +12V , pozostałe linie są wykorzystywane w marginalnym stopniu , dyski i napędy korzystają z linii +5V .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi