filipek93 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam! Przymierzam się do zakupu komputera. Zasilacz 550W oraz dysk twardy i nagrywarkę zamierzam przełożyć. Obudowę też mam więc potrzebuje wymienić jedynie GPU, CPU, MOBO i Ramy. Posiłkując się zestawami na sierpień na stronie purepc złożyłem taki zestaw.Co o nim sądzicie? Wszystko będzie kompatybilne? Wybrałem ten procesor, ze względu na to, że nie mam zamiaru bawić się w OC. Przez to wybrałem słabszą płytę, lecz dzięki temu włożyłem GTXa 970. Czy takie rozwiązanie starczy mi na bawienie sie w gry na 3-4lata? Za 4 lata aby tylko działało na minimalnych, nie wymagam cudów od grafiki. Czy ten zestaw jest przyszłościowy i pogram na nim jeszcze jakiś czas, bądź też za rok okaże się, że ten komputer co złożę jest w starej technologii i nie będę miał jakichś nowych super shaderów czy tam directxów i okaże się, że z grania nici? Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Odpuść sobie zestaw 2x2GB tym bardziej że także wybrałeś zestaw 2x4GB , bierz ten drugi ram . Reszta OK . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miliki123 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgadzam się z reydenem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...