Jacek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mam gf2mx 400 (200/166) Mam taki problem z nia :/ Nie chodzi mi o pamieci bo tusprawa wyglada dosc jasno. Gorzej jest z chipem. Chodzi mi o to ze nie wiem na jakies predkosci przerwac alszepodkrecanie :/ mam teraz ustawione na 255 i nie wiem czy to moze spowodwac uszkodzenie grafy .. nie ma zadnych dziwnych "cyrków" w windzie. Nie mam teraz niestety zaisntaloanej zadnej gry bo miejsca na hdd jest za mało. Powiedzcie czy przerwac czy krecic dalej. C robic :/ Z pmieciami wiem ze dochodzac do prawie 200 musze prawrac bo pojawiaja sie te a.. no wiadomo co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 :P Jak nie masz czym sprawdzac czy Chip dobrze chopdzi, to nie krec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ja kręciłem co 5 Mhz, sprawdzalem ja dzialało dobrze, to powtarzalem a jak coś szło nie tak obniżałem o 3 Mhz i znowu sprawdzalem, jak dzuialaó ok po opbmnizemiu to zostawialem :) Spróbuj, do testów 3Dmark2001SE używałem a kręciłem RivaTunerem :) RivaTuner tez testuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tak samo kreciłem jak wyżej ale do krecenia uzywałem wpisu do rejestru. Osiagnołem to co w podpisie bez żadnego dodatkowego krecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja mam Quadro hardwareowo postawione jakich wpisów używales ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Chodzi mi o ten zwykle wpisy do rejestru RegTweak 3.5 dla Detonatorów 5.xx, 6.xx i 7.xx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 1. Jak nie masz żadnej gry, to po grzyba kręcisz? Chyba że CADy czy inne 3D studia, to ok. 2. Kręcenie GPU na GF2MX prawie nic nie daje; u mnie różnica pomiędzy 200Mhz a 250Mhz była na poziomie coś 20 czy 30 3D marków, a w kwaku to chyba 1 czy 2 FPS :lol: 3. Mój poszedł na 275Mhz (właśnie skończyłem chłodzenie robić:) ), ale trochę dygałem- karta gorąca jak cholera... 3D marka przeszedł. Nie miem jakie masz chłodzenie, ale na standardowym 250 bym nie przekraczał, zwłaszcza jak masz sam radiator... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Jak nie masz żadnej gry, to po grzyba kręcisz? Chyba że CADy czy inne 3D studia, to ok. Tak przedewszystkim 3D Studio Max r5 :) I po kręceniu znacznie lepiej generuje grafike :) Przed przeróbkami obraz tak sie zacinał że nie można było nic zrobić a teraz idzie jak burza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...