Pablo Hudinii Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Witajcie koledzy potrzebuje waszej pomocy, od jakiegoś czasu poszukuje dobrej małej klawiatury bez klawiszy numerycznych. Dobrze, żeby była to klawiatura dla gracza i jej zaletą ma być cicha praca i szybki czas reaki w grach. Do tej pory miałem mechaniczną cm storm quickfire jej głośna praca bardzo przeszkadzała domownikom, od paru miesięcy posiadam CM Storm NovaTouch TKL -chybryde niby miała być taka ciacha a różnicy dużej nie odczułem po przejściu z quickfira dalej klawisze mocno stukają. Cena nie gra roli klawiatura ma być mała, cicha, dobra do grania w szybkie strzelanki.Pod uwagę jak narazie biorę tylko: Roccat Arvo nic innego o tych wymiarach nie znalazłemhttp://www.purepc.pl/klawiatury_i_myszki/wielki_test_klawiatur_dla_graczy_porownanie_20_modeli?page=0,34Z góry pięknie dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miliki123 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zobacz jeszcze klawiaturę Genesis RX66 mam ją dosyć cicha oprócz spacji.Dedykowana dla graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fIDoo Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Hej, Mam tą klawiaturę od około 4 lat i polecam :) Jak większość membranowych klawiatur jest cicha :) Uważaj tylko na rewizje wydania - moja pierwsza nie zapamiętuje macr na tych małych klawiszach pod sapcją. Nowsze mają ten problem rozwiązany. Swojego czasu w empiku były właśnie te pierwsze rewizje przecenione o jakieś 30%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Hudinii Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) miliki123 Genesis RX66 odpada jest za duża : 493x35x212 mm, ale dzięki:) Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Pablo Hudinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...