Narandal Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam Mam zamiar w niedługim czasie (do 20.09) zmodernizować dotychczasowy sprzęt i potrzebuję rady dotyczącej monitora Acer XB270HU. Czy jest sens kupna takiego monitora by działał w połączeniu z grafiką GTX970? W tej chwili używam Iiyamy ProLite B2409HDS ale chyba powoli oczy mi przy nim zaczynają wysiadać dlatego też zmiana monitora wydaje się koniecznością. Komputera używam przeważnie w godzinach nocnych co pewnie ma nie małe znaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ogólnie do pracy w systemie i niezbyt wymagających grach lub przy niższym poziomie detali może być OK . Co innego jak ci się zamarzy granie w 1440p + detale High / Ultra + odświeżanie 144 hz to GTX970 może przestać wyrabiać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narandal Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Co innego jak ci się zamarzy granie w 1440p + detale High / Ultra + odświeżanie 144 hz to GTX970 może przestać wyrabiać . Od dawna mi się marzy takie granie :) Czyli rozumiem że bez 980Ti nie ma co wydawać tyle kasy na ten monitor... a jak ma się sprawa z nocnym graniem na tym sprzęcie (srebrzenie, czerń)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Jak ci się marzy takie granie to zbieraj na 980Ti lub Fury X a na razie bierz albo GTX970 albo GTX950/GTX960 w celu przeczekania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...