Hafexo Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jako iż moja DCP-130C umarła śmiercią naturalną poszukuję jakiegoś urzędzenia wielofunkcyjnego do 350-400zł Wymogi: -skaner (:D) -tania eksploatacja (czyli tusze osobno a nie jako głowica) -może wifi żebym nie musiał komputera włączać jak chce coś wydrukować (czy działa to na zasadzie ze drukarka jest podłączona do wifi domowego czy to ja mam się łączyć z drukarką? ;/) -mile widziany w miare szybki druk na czarno -przydałaby się też dobra jakość koloru coby czasem jakieś zdjęcie druknąć ogólnie jakość druku żeby była lepsza niż dcp-130c jak czegoś nie da rady to nie bede wybrzydzał za tą cene ew jak trzeba bedzie pare groszy doplacic to tez bedzie ok rozważam również opcje używanego urządzenia Pozdrawiam i dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro_ufo Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 Podczepię się pod ten temat. Również poszukuję urządzenia wielofunkcyjnego drukującego w kolorze w cenie 350-400 zł. Zależy mi, jak chyba zresztą wszystkim przy kupnie drukarki, na taniej ekspoatacji i możliwie bezawaryjnej pracy. Miłoby aby drukarka posiadała WiFi. - Canon PIXMA MG5650 ~260 zł- Brother DCP-J100 ~380 zł- Brother DCP-J132W ~400 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 Jeśli masz możliwość kupienia z tych trzech: dcp-j132w za 400 zł to bierz i się nie zastanawiaj. Chociaż cena pół roku temu była duuużo niższa, ale to dobre urządzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro_ufo Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 A czy DCP-J132W jest na tyle lepszy żeby dopłacać do niego 150 zł? Jeżeli tak to dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Swego czasu ten sprzęt był najbardziej polecanym urządzeniem ze względu na stosunek cena-możliwości-jakość. Ale kosztował sporo mniej. Dzisiaj trudno go już kupić stąd ta cena, a więc nie jest on już takim bestselerem. Ale i tak to nadal konkretny sprzęcior. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...