falcoon84 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam Otóż mam problem z wymienionym w tytule sterownikiem do mojego GTXa 970, przy próbie aktualizacji gaśnie mi monitor i i już się nie wzbudza przy okazji słychać dźwięk odłączanego sprzętu ale komp pracuje dalej. I tak mogę czekać w nieskończoność, pomaga jedynie reset i przywrócenie poprzedniej wersji sterownika. Ta sama sytuacja kiedy próbuję zaktualizować stery przez Menadżera. Czy ktoś ma podobny problem? I czy jakoś go rozwiązał? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 355.80 nie rozwiązuje tego problemu? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 dzięki, zainstalowały się ale też włączyło ekran i konieczny był restart kompa ale po włączeniu NV Experience pokazuje że jest zainstalowany sterownik 355.80 i nie krzyczy już o aktualizację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...