alepajonki Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Kłaniam się ;) Proszę o poradę jakie są sensowne phablety do maksymalnie $150. Mogę trochę dołożyć wzamian za cieniutką ramkę. Nie znam się za bardzo na "SoC" i wszystkim dookoła, więc zamiast pisać o procesorach i pamięciach, chciałbym po prostu pograć w GTA: San Andreas na najwyższych detalach. Korzystając z porad z podobnego tematu wstępnie wybrałem Umi Emax. Co sądzicie? Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja bym poczekał na recki Xiaomi Redmi Note 2 i jeśli nie będzie większych wtop to to jest hit na rynku. http://www.gizchina.com/2015/08/23/hands-on-and-first-impressions-of-the-xiaomi-redmi-note-2/ W środku Helio X10 z lepszym GPU niż ten który znajduje się w MTK6752 (Umi Emax). Tylko 19$ musisz dołożyć. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...