arak Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie. Mam prośbę o rozwiązanie takiej oto kwestii. Od dziś jestem zmuszony pracować na komputerze stacjonarnym,który nie był włączany ponad rok. Jest na nim zainstalowany system Windows 7 64-bit. Kilka chwil temu pojawił się dymek z informacją,że pobrano nowe aktualizacje w ilości : Ważne dostępne aktualizacje:90 oraz Opcjonalne aktualizacje: 67 Jakiś czas temu natrafiłem na artykuł,aby nie instalować jakiś konkretnej aktualizacji,gdyż powoduje ona nieprzewidywane problemy. Dlatego chciałbym się Was poradzić czy jest jakiś wykaz,których aktualizacji nie należy instalować czy jednak mogę spokojnie je wszystkie zainstalować? Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez arak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Jeśli jakaś aktualizacja powodowała kiedyś problemy, to pewnie została dawno wycofana lub poprawiona. Wysłano z Nokia Lumia 920 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...