Bartek1985 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dostałem dzis używaną płytę w której brakuje jednego pinu.Moge uwalic cos przy probie włączenia czy poprostu się nie uruchomi? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 jak dostałeś to znaczy, że nie działa, bo nie sądze aby ktoś za free oddawał działającą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dostałem w sensie przyszla z allegro :) uzywka, w ipisie opisie nie bylo mowy ze jest bez pinu, ale wątpię zebym odzyskal siano.Gosciu juz mi napisał ze naprwno z mojej winy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 No to podłącz, nie jest wykluczone, że będzie normalnie działać. Fotka wskazująca którego pinu brakuje i na jakim sockecie byłaby wskazana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) jak kupiłeś od prywatnego to lipa, jak od firmy to możesz oddać warto na to patrzeć w kontekście "okazji" Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez TSRules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 A masz cos ciekawego do powiedzenia na temat? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 A masz cos ciekawego do powiedzenia na temat? :) dostałeś odpowiedzi na temat, chyba że sama konwersacja ciebie przerasta to może lepiej uderzaj na onet lub interia/porady ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Od ciebie nie otrzymałem odpowiedzi na temat.Nie pytalem o od kogo mam kupować sprzet ani o procedurę zgłaszania reklamacji.Konwersacja z tobą bynajmniej mnie nie przerasta, ale nie mam na nią czasu ze względu na jej marną wartość merytoryczną.Nawet nie wiedziałem ze sa takie dzialy na interii i Onecie, ale ty widze jestes stałym bywalcem :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Brak informacji jaka to płyta, brak info, jakiego pinu brakuje. Czego oczekujesz? Nie wykluczone, że tylko tobie się wydaje, że pinu nie ma... Temat na poziomie dna i mułu. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jeśli to pin odpowiadający za masę których są dziesiątki w gnieździe jest duża szansa, że problemu nie będzie- najlepiej zapodaj fotkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Plyta asrock p67 pro3 , nie wydaje mi sie ze pinu niema... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 https://www.overclockers.at/content/sandy-bridge/Sandy-Bridge-Datasheet-Volume-1.pdf Możesz sobie sprawdzić, za co ten pin odpowiada. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) PEG_RX[3] E10 PCI Express. chyba nic dobrego nie wróży :( Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Bartek1985 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Tutaj masz "na skróty": http://forum.purepc.pl/topic/352097-lga-1155-bez-dwoch-pinow/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 PEG_RX[3] E10 PCI Express. chyba nic dobrego nie wróży :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 E10? Wg mnie to J36. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 J36 input cmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 cmos to cos od biosu tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Tak, efekty mogą być różne, od takiego, że w ogóle nie odpali do takiego, że jakieś zmiany wprowadzane w biosie nie będą dawały efektu. Nie wiem czy jest możliwe, aby nie było żadnych negatywnych efektów. Nie ma co teoretyzować, trzeba sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Na jakims forum gdzieś czytalem ze kazdy pin jest podwójny ale to chyba bzdura patrząc na te mapy pinow. Cyba nie będę ryzykował i poszukam innej płyty. Ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobMaK Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Jeżeli w opisie aukcji nie było mowy o uszkodzeniu to czym prędzej zgłaszaj sprawę do allegro i żądaj zwrotu pieniędzy jak nie zwróci kasy to allegro nałoży blokadę konta i gostek nie sprzeda nic więcej. Pozdro. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Dokładnie, stop dla oszustów na allegro. Dołóż swoją cegłę ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...