Pieczeń Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Mam świeżo postawiony system (W 7 X64) na SSD. Pierwszego dnia wszelakie aktualizacje ściagneły i zainstalowały się bez żadnego problemu. Dziś, ściągneło mi 165 aktualizacji. Po ich zainstalowaniu (podczas wyłączenia komputera) wszystko jest ok. Po uruchomieniu komputera próbuje skonfigurować komputer pod nowe aktualizacje. I tu zacyzna isę problem, nie moze tego zorbić. Wywala że konfiguracja nie przebiegła pomyślnie i wszystkie aktuazliacje są usuwane. Jest to strasznie irytujące bo one ciągle się instalują po wyłączeniu komputera i ciągle nie udanie próbują się konfigurować przy jego właczeniu. Trwa to około godziny. Musiałęm przez to całkowicie wyłączyć funkcje windows update bo wyłączenie i włączenie komputera trwa wieczność....Jest to o tyle wkurzające że te aktulizacje są instalowane na praktycznie goły system, więc co może być nie tak że nie mogą się skonfigurować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Miałem podobny przypadek, pomogło instalowanie aktualizacji partiami ręcznie po kilka, kilkanaście na raz i restart po każdej paczce. Długo trwało ale wszystkie się zainstalowały. Widocznie któreś się gryzą ze sobą. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...