piotrkierys Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Ok to dzięki za pomoc to chyba jutro podejde i go wezmę Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPX_pl Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Tak szczerze mówiąc to wolałbym dozbierać do kwoty 1k i wybrać nowy leptop na gwarancji,zamiast pakować sie w używkę kórej to naprawy możesz spodziewać się lada moment,dla mnie nie ma to żadnego sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkierys Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Witam wszystkich po małej niebecnosci Mój zakop padł na Dell 3340 i jak narazie jestem bardzo zadowolony mój probram chodzi bez problemu , bateria trzyma do 10 godzin Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...