szakal_l Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) . Edytowane 8 Września 2015 przez szakal_l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal_l Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Witam Mam maly klopot z doborem grafiki . zastanawiam sie nad gtx 980 asus r9 fury r9 390 x ewentualnie gtx 970 Mam duzy dylemat co wybrac w przyszlosci lepszy monitor + plus zapewne lepszy zasilacz i tu tez jest pies pogrzebany bo nie wiem jaki jak ktos moze cos polecic to bede wdzieczny z gory dzieki za pomoc PS Sorki za brak PL znakow nie nasz windows moj sprzet Intel Core i5-4690k Corsair Vengeance Pro 8 GB DDR3 1866 MHz plyta Asus Z97-K chlodzenie procka Corsair Hydro H100i GTX obudowa Cooler Master Storm Trooper zasilacz Corsair CX 500W monitor 1920 x 1080 Dysk ssd 256 Crucial + 1 tb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Mysle ze GTX 970 bedzie ok.Ew jak myslisz o przyszlosci to jakis Fury X lub 980Ti. Zwykla 980 jest nieoplacalna.Ja bym na razie wzial 970. Przemeczyl sie te 2 lata i wzial cos co bedzie najlepsze pod nadchodzace DX12. Sporo sie wyjasni ktore karty warto wtedy brac. Pojawia sie gry pod DX12 i monitory IPS 144Hz powinny byc tansze i bardziej dostepne. Edytowane 8 Września 2015 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Bierz asus r9 fury lub GTX 980Ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal_l Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 To zostają mi dwie karty do wyboru w sumie dalej nie mały dylemat zastanawiam się nad Fury i gtx 980 ti , tak patrze na te 970 i wydaje się troche za słaba chce kupic karte na kolejne 2-3 lata . Jaki zasilacz do tego obie karty mają podobny pobór pradu . Czy taki zasilacz wystarczy http://www.mycom.nl/componenten/voedingen/506853/corsair-cs-650m z góry dzięki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Hmm, to masz dylemat. Ja bym postawił na Fury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal_l Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Dzięki za pomoc karciocha zamówiona Wybrałem r9 Fury od asusa ... dorwałem w promocji za 595 Euro .. plus zasilacz Corsair CS 650M za 91 Euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Cytał o pompce, ze piscy? A tak to gratuluję zakupu, jeżeli z dx12 wyjdzie, jak wyjdzie, to jest to dobry wybór. Zasilacz zacny, nie jak reszta bronze. Edytowane 9 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...