michalak Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dzisiaj nareszcie zamawiam troche sprzętu do komputera, jeszcze nigdy nie kupowałem części przez internet i mam pytanie jak to jest gdy mi się coś spali, zepsuje itp. Słyszałem wiele nagannych opini o sklepie komputronik a tam właśnie zamierzam złożyć zamówienie. Zastanawiam się jeszcze nad siriusem. Miał ktoś doczynienia z serwisem komputronika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 tam gdzie taniej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 werwis komputronika na poziomie jak w Siriusie poniewaz tak czy innaczej poszczegolne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly odsylaja dalej ... gwarancyjne 2 tygodnie to teoria ... ale komputronik ma czasem niektore rzeczy w takich cenach ze kopara opada (powod opisany gdzie indziej na tym forum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ja jak narazie to zamówiłem tylko kierownice z komputronika i normalnie przyszła. Niepamiętam po ile dniach... A wczoraj zamówiłem zasilacz chieftec 360w z komputronika... i zobaczymy kiedy przyjdzie. UPDATE: Właśnie dojechał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...