cos sie popsuło Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Witam i wręcz błagam o pomoc. Nie wiem co się stało ale zrobił mi się jakby negatyw jak w załączniku, dla ułatwienia powiem że to google i wpisane wyszukiwanie youtube. Tak to wygląda. Przeinstalowywałem nawet całe sterowniki grafiki, dodam że robiłem czystą instalację i dalej to samo. Jak odpalam gry to wszystko jest normalnie, filmy również wyglądają normalnie. Co to do diabła jest !? Zakładam że to jest chyba odwrócenie korekcji gamma, tylko jak to odkręcić. W starym panelu sterowania nvidia był tryb zaawansowany w nowym go nie ma i nie ma możliwości otwarcia tego jak by to nazwać suwaka/wykresu i nie da się tego zmienić. Panowie błagam o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!! Specyfikacja sprzętowa: Windows 7 Ultimate Asus P5K Intel core e8200 Grafika GF 9600gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Nie jest to czasem ustawienie motywu Windowsa na coś w stylu "Duży kontrast"? Bo tak to wygląda. Wejdź w "personalizuj" i zmień motyw na jakiś z aero, zobacz cy coś się zmieni. Jeśli się mylę to przepraszam, to jedyne co mi do głowy przychodzi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 1. Nazwij po ludzku, precyzyjnie w miarę temat. 2. Tylko na stronie yt masz odwrócone kolory? 3. Na innych kontach użytkownika masz to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cos sie popsuło Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Ale to niestety nie to, przestawiałem już wszystkie i nic się nie dzieje cały czas ten sam wygląd. Przegrzebałem już chyba wszystko i kompletnie nic !!! Chyba zrobie format bo i tak wymieniam grafikę więc się to przyda. Gorzej jak po formatce dalej tak będzie he he. Ciekawi mnie diabelnie co to za zonk mi się zrobił w kompie !!! Mam to wszędzie oprócz gier i filmów na fullscreen !!! Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez cos sie popsuło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Moim zdaniem masz ustawiony profil wysoki kontrast w kompozycjach. Wybierz inny motyw, standardowy. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cos sie popsuło Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No właśnie nie. Zmieniam kompozycje i nic się nie zmienia. Próbowałem już wszystkich i po włączeniu każdej jednej dalej jest tak samo. Przestawianie innych ustawień wizualnych windowsa czy też panelu sterowania nvidia też nic nie daje. Co by nie zmienić czy przestawić dalej wszystko tak wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 wciśnij jednocześnie lewy shift+lewy alt+PrintScreen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...