Guerilla Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 Dobry wieczór wszystkim! Stoję przed ciężkim wyborem kupna klawiatury i proszę was o pomoc. Sprawa wygląda dokładnie tak, miałem kupować znanego i polecanego mechanika QPAD MK-50, jednak niestety nie jest już dostępny w sklepach internetowych. Dlatego od razu postanowiłem doinwestować do QPAD MK-70 gdy nagle powstała chwila zwątpienia spowodowana nowym produktem OZONE STRIKE BATTLE, który pozwolił by mi przez małą wagę zabierać go do swojego laptopa MSI w świat.(słyszeliście coś o tym produkcie poza recenzjami?) Chciałbym byście pomogli mi wybrać mądrze klawiaturę w cenie do 370zł. Pozdrawiam! Ps.nie trawię klawiatur marki CoolerMaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zombiak89 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Bierz Ozone Strike Battle rekomendacja na purepc mówi sama za siebie: http://www.purepc.pl/klawiatury_i_myszki/ozone_strike_battle_test_kompaktowej_klawiatury_mechanicznej?page=0,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el-mo Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Może się nie znam, ale marka przy mechanicznych klawiaturach ma małe znaczenie i w pierwszej kolejności należy patrzeć na przyciski i ich właściwości. Jeżeli chcesz to laptopa to ograniczony jesteś do usb i myśle że modele POKER w tym przypadku są optymalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...