symcio90 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Witam! Jeżeli zły dział z góry proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Moje pytanie wygląda następująco, mam w planach zmianę procesora (obecnie posiadam AMD x4 jakiegoś... ) , chciałbym zakupić procesor i5 . I tu pytanie czy pójdzie ten procesor na płycie głównej " A88XM-E35" Proszę o pomoc . Edytowane 2 Września 2015 przez symcio90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Zupełnie inna podstawka cpu. Nie zadziała taki układ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symcio90 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Dzięki, a jaki dobry procesor do 700 zł mogę kupić z platformy AMD ( do gier) . Poradzi ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Nie ma takiego. Musisz zmienić mobo i kupić Intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 a jaki dokładnie model teraz masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symcio90 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 AMD x4 750K 3,40GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 jedynie athlona 860K tam można by wsadzić i kręcić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symcio90 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Dziękuję za podpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...