KAZ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mój konfig jak poniżej tyle że prawie nie podkręcony fsb 140 x 11 wychodzi z tego 1800+ częstotliwość taktowania pamięci 346MHz timingi cl2-2-2-6 napięcie na pamięcich 2,6V , restart wygląda tak jakbym ktoś wcisną reset na komputerze a po ponownym uruchomieniu wyświetla się że system odzyskał sprawność po poważnej awari (temperatura procesora ok 40 st stres 48 st ) martwi mnie troche napięcie 3,3V w w stresie wynosi 3,07V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Morze zasilacz musisz wymienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Morze zasilacz musisz wymienić. może ale ja na nim robiłem stabilnie 2200+ bez podnoszenia napięcia procesora i puszczałem konwersje filmów na noc i nic się nie wyłanczało a napięcie 3,3V spadało wtedy do 3,04V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 te spadki napiecia 3.3 sa niepokojace najpierw sprawdz kompa na innej zasilce , jak bendzie to samo to moze pamieci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 NO ja kiedyś tesh miałem przygode z pamięciami jak na początku kupiłem tego kompa. Komp mi się restartował w róznych momentach, 3d mark, instalacje, np. sobie siedze w necie i nagle ciach, zrobiłem chyba z 5 formatów wszystko prubowałem. Myślałem że to coś z dyskiem i zapuściłem jakieś programiki pod dosa co sprawdzały i żadnych błędów : )Wkońcu zawiozłem do serwisu i odpalam u nich kompa a tam wszystko ok żadnych restartów : ) Zostawiłem go. I gościu mówił że jush chciał oddawać bo nic się nie działo i odkrył że się restartuje, wymienił jedną kość ramu i jest ok do tej pory żadnych restartów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...