Wrzalo Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 teraz mam taki problem sprawdzam aktualizacje nvidia i gdy wyszkuje pisze ze nie moze i mam tak geforce 9600gt kółko przekreslone procesor okejka zielona windows okejka zielona czyli cos teraz mam z karta graficzna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_j_siwy Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Wejdź w panelu sterowania w menadżera urządzeń i sprawdź sterownik karty graficznej - jeśli masz postawioną nową windę po wymianie proca (a zakładam że tak jest!!!) to ze strony NVidia ściągnij sterowniki pod odpowiedni system i je zainstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 tak tez zrobilem i roznicy nie bylo 14fps w cs go po zainstalowaniu najnowszych sterownikow a gdy usunalem wszytskie bylo tyle samo fpsow , teraz mam karte graficzna od kumpla i zaraz sprawdze jak to wyglada na kolegi karcie graficznej geforce 9500gt 1gb mam od 60-100fpsow lecz w panelu nividia widnieje takie cos: http://zapodaj.net/19aa6c72ddc51.jpg.html http://zapodaj.net/076d81c3eeeb7.jpg.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) sprawdz kartę u kumpla czasem się nie przegrzewa? wentylator lekko chodzi? , zdaje się że ona ma dodatkowe zasilanie-kabel 6pin podłaczyłeś bo jak wszystko się wykluczy to jednak coś z nia nie tak Edytowane 20 Września 2015 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_NN Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Ważna sprawa, czy podłączyłeś do karty przeznaczone dla niej dodatkowe zasilanie 6pin? Dodatkowo jak instalujesz sterowniki Nvidii do 9600gt to zaznaczaj "czystą instalację" żeby wymazać poprzednie sterowniki. Edytowane 20 Września 2015 przez Kamil_NN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 no niestety ale tego nie podlaczylem , ale jutro postaram sie to zrobic o ile mam taki kabel.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 :zonk: ...Kamil_NN jakżeś Ty na to wpadł...hahaha. Wrzalo, tak zawsze na pałę wszystko podłączasz bez sprawdzania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 ano ale ja mam teraz ge force 9500gt zmienilem z tego 9600 bo mialem 20 fpsow a na tym mam spadki z 150 na 90 w cs go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 9500gt nie potrzebuje dodatkowego zasilania, 9600gt już tak, musisz podpiąć do niej dodatkowe zasilanie 6 pin, jak kolega wyżej pokazał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) no niestety ale tego nie podlaczylem , ale jutro postaram sie to zrobic o ile mam taki kabel. najpierw idz do okulisty bo jak nie widzisz takiej wtyczki to naprawdę za duzo siedzisz przed kompem :plum: jak kolega wrzucił obrazki to od razu zajarzyłeś - nie czyta się postów ze zrozumieniem niestety zastanawiające może być tylko jedno - kto ją wypiął :ploom: Edytowane 21 Września 2015 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 sorry ale tego nigdy nie mialem podlaczonego jakos dzialala karta normalnie kolega na 9500gt takze tego nie podlaczal i mu smigala dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Wrzalo skup się, bo zaczniemy cię traktować jak trolla. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_NN Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) sorry ale tego nigdy nie mialem podlaczonego jakos dzialala karta normalnie kolega na 9500gt takze tego nie podlaczal i mu smigala dobrze Człowieku, po raz ostatni: 9500GT KOLEGI NIE POTRZEBUJE DODATKOWEGO ZASILANIA 6PIN, NIE MA NAWET TAKIEGO WEJŚCIA 9600GT TAKIEGO ZASILANIA POTRZEBUJE Podłączyłeś je w końcu i sprawdziłeś wydajność? Edytowane 22 Września 2015 przez Kamil_NN 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 nie bo obecnie mam podlaczona 9500 gt i gram na niej .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 to na co czekasz? oklasków nie bedzie :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 dobra ale mam kurde ge force 9500gt procesor ten 4x 3.2 ram 5gb wiedzmin 2 na najnizszych scina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) http://www.hwcompare.com/4390/geforce-9500-gt-512mb-gddr3-vs-geforce-9600-gt-1gb/ Zbieraj na: http://www.hwcompare.com/13447/geforce-9500-gt-512mb-gddr3-vs-geforce-gtx-660/ :huh: Edytowane 23 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_NN Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) dobra ale mam kurde ge force 9500gt procesor ten 4x 3.2 ram 5gb wiedzmin 2 na najnizszych scina... A może do jasnej cholery włożysz w końcu z powrotem 9600gt do środka, podłączysz zasilanie i sprawdzisz wtedy wydajność? Czy irytowanie użytkowników próbujących Ci pomóc ma więcej sensu? Przewiń sobie w dół i porównaj wydajność http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GT-9600-vs-GeForce-GT-9500 Edytowane 23 Września 2015 przez Kamil_NN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 E, nie, on Nas tylko testuje na cierpliwość, hahaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 czekajcie bo ten kabel kupic musze i podlacze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 To nawet nie pytam, jaki masz zasilacz, że nie posiada takiego kabelka.... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 zmienilem zasilacz na 480 wat i byla ta zlaczka podpielem i dziala karta graficzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_NN Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) fajnie że działa, wcześniej też działała pytamy o zmianę w wydajności Edytowane 24 Września 2015 przez Kamil_NN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 w counter strike wydaje mi sie ze jest o 10-15 fpsow mniej niz na 9500gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 :ploom: co za szok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 czy jak zmienie karte graficzna na jakas lepsza bedzie lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_NN Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Skoro na prawie 2x mocniejszej karcie graficznej masz 10-15 fpsów mniej, to idąc dalej tym tokiem rozumowania im lepszą kartę będziesz miał tym mniej fpsów. Edytowane 24 Września 2015 przez Kamil_NN 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Może jak gra wykrywa lepszą kartę grafiki to ustawia automatycznie wyższy poziom tekstur, cieni itp. dlatego fps spadł? Wysłano z Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrzalo Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 nie nie wszystko mam ustawione na najnizsze oraz w ustawieniach nvidia tak samo powylaczalem to co trzeba do wiekszych fpsow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...