Liquid Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Gdzie mogę zmienić czas trwania sesji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Ej powiedzcie bo potrzebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Narzedzia-Opcje...-Konfiguracja sesji-Czas trwania i w odpowiednie pola wpisujesz od kiedy do kiedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 W IE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 W IE? A to jakies nieporozumienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Napisz moze o jaka sesje chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Cały czas mnie wylogowywuje na pewnym forum i ktoś mi powiedział żebym zwiększył liczbe sekund trwania sesji z 3600 na większą. I nie wiem gdzie się to ustawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...