popo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Gdzie je mozna kupic czy ktos ma jakies namiary? Najlepiej w polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Hmf,a co to za pamieci w twoim podpisie? W Polsce raczej ich na razie nie ma, lub bardzo trudno je dostac.. przynajmniej tak mi sie wydaje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a czy nie prosciej kupic TwinMOS'y PC3700 (466MHz) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Hmf,a co to za pamieci w twoim podpisie? W Polsce raczej ich na razie nie ma, lub bardzo trudno je dostac.. przynajmniej tak mi sie wydaje ;) Swego czasu Mate76 sprzedawał takowe. Ostatnia cena co mi się przypomina (jakies 3 miechy temu) tto było 250 pln za kość 256 mb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Wlasnie rok temu kupilem jedna kosc od Mate76 256mb teraz przydala by sie druga do duala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Na allegro lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Mnie to tylko interesi why ludzie daja cos w podpisach czego niemaja lub dopiero szukaja lub chcieli by w przyszlosci posiasc. zaraz sobie jebne w sigu Jenifer Lopez na wyposarzeniu mojego pc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Mnie to tylko interesi why ludzie daja cos w podpisach czego niemaja lub dopiero szukaja lub chcieli by w przyszlosci posiasc. zaraz sobie jebne w sigu Jenifer Lopez na wyposarzeniu mojego pc. Wlasnie rok temu kupilem jedna kosc od Mate76 256mb teraz przydala by sie druga do duala... Male sprostowanie......btw. czytaj dokladniej.......ale z drugiej stronie ja bym wola miec J.LO na wyposazeniu w sypialni:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Mnie to tylko interesi why ludzie daja cos w podpisach czego niemaja lub dopiero szukaja lub chcieli by w przyszlosci posiasc. zaraz sobie jebne w sigu Jenifer Lopez na wyposarzeniu mojego pc. Wlasnie rok temu kupilem jedna kosc od Mate76 256mb teraz przydala by sie druga do duala... Male sprostowanie......btw. czytaj dokladniej.......ale z drugiej stronie ja bym wola miec J.LO na wyposazeniu w sypialni:) No ja tez to bym mial ja 2 x :D jak w kosci jedna 24H/7 by sie mna opiekowala a druga tez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Mnie to tylko interesi why ludzie daja cos w podpisach czego niemaja lub dopiero szukaja lub chcieli by w przyszlosci posiasc. zaraz sobie jebne w sigu Jenifer Lopez na wyposarzeniu mojego pc. Wlasnie rok temu kupilem jedna kosc od Mate76 256mb teraz przydala by sie druga do duala... Male sprostowanie......btw. czytaj dokladniej.......ale z drugiej stronie ja bym wola miec J.LO na wyposazeniu w sypialni:) No ja tez to bym mial ja 2 x :D jak w kosci jedna 24H/7 by sie mna opiekowala a druga tez :D No widze ze sie rozumiemy:P ale pozatym jeszcze musi mi ktos gotowac i podawac jedzenie do lozka....:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lampart007 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a co powiecie o takich pamieciach firmy Glide - Dual Chanel (ladnie pakowane :> ) 400mhz nforce 2 ... ? moze ktos je ma ? moze ktos mi powie co o nich mam sadzic ? i czy dobrze ze takowe kupilem ? czy moze ktos na pojecie czy lepiej aby deley byl wiekszy czy mniejszy (timingi - w biosie ) a jezeli inne od standardowych to najlepiej jakie ? Doda ze te pamiatki sa specjalnie chlodzone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 heheh ogólnie chłodzenie to raczej pic na wode ;) btw: moje Extreme DDR400 z przed ponad roku chodzą dużo lepiej niż nowe HyperXy 3500 - na 232MHz 2,5-3-3-7 - a kingstony nawet na 225 mają problemy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 no co wy Jenifer Lopez. Ona co tydzień chodzi po moim osiedlu i zbiera puste butelki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lampart007 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 heheh ogólnie chłodzenie to raczej pic na wode ;) btw: moje Extreme DDR400 z przed ponad roku chodzą dużo lepiej niż nowe HyperXy 3500 - na 232MHz 2,5-3-3-7 - a kingstony nawet na 225 mają problemy :/ A ile Ciebie te pamiatki kosztowaly ?? w biosie chyba jest wicej timingow dla pamieci niz te ktore powiedziales... czy moze cos sciemniam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ja za swoją kość 256Mb XtremeDDR400 dalem 430zl, ale to bylo rok temu ,teraz ceny duzo spadły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...