Takatsuki Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Przeglądarka po prostu z dnia na dzień przestała działać, próbowałem reinstalacji, odinstalowywać różne programy, czyścić wszystko co z nią związane i ostatecznie przywróciłem 2x system do dni kiedy było dobrze i nic kompletnie nic nie działa. Screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Zgaduję, że kartę graficzną masz od nvidii. Spróbuj zaktualizować jej sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Zgaduję, że kartę graficzną masz od nvidii. Spróbuj zaktualizować jej sterownik. Tym razem to chyba nie wina sterów od Nvidii bo identyczny problem występuje u mnie na trzech kompach z trzema różnymi grafami, NV (GTX 970) i 2x AMD(HD3450 i Radeon Xpress 1100) i już odebrałem kilka telefonów od ludzi którym składałem komputery z tym samym problemem. Podejrzewam wadliwą aktualizację Chroma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takatsuki Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) falcoon84 ma racje, mam AMD r9 290. Ale tez mam windows 10 i nie wiem cz może to z nim coś związane, bo jak to nowy system zawsze początkowo ma te swoje problemy. Edytowane 6 Września 2015 przez Takatsuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 falcoon84 ma racje, mam AMD r9 290. Ale tez mam windows 10 i nie wiem cz może to z nim coś związane, bo jak to nowy system zawsze początkowo ma te swoje problemy. To też nie wina Windowsa bo problem występuje nawet na XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takatsuki Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Mam nadzieje, że to naprawią, bo najbardziej przypadała mi do gustu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Panowie a jakiego Antywirusa używacie? Bo chyba był konflikt między Chrome a Comodo Internet Security. Bo po aktualizacji Comodo Chrome działa normalnie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takatsuki Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Miałeś racje. To był powód, po aktualizacji zaczęło działać poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...