3456ps Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Witam ! Jestem nowy użytkownikiem tego forum i mam pewien problem natomiast wczoraj kupiłem słuchawki hyperx ckoud II w serwisie morele.net . Zamówienie zostało szybko zrealizowane ale po podłączeniu ich poprzez USB do komputera czekała na mnie nie miła niespodzianka mianowicie błąd "nie rozpoznano urządzenie usb" siedziałem nad tym kilka godzin i żadne rozwiązanie nie działało . Załatwiłem sobie 2 komputer i niestety problem nadal występuje natomiast gdy podłącze słuchawki poprzez mini jacka dźwięk był nieczysty różne szumy itp . Moje pytanie jest następujące czy te słuchawki poprostu są zepsute czy da się z tym coś zrobić. Z góry dziękuję za odpowiedzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Jaki sprzęt, jaki system...? http://forum.purepc.pl/forum-31/announcement-100-zanim-cokolwiek-napiszesz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...