pl00b00 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jak ja kocham naszego monopoliste. on jest poprostu swietny. ostatnio net od mojego providera chodzi jak krew z nosa, a wsio chulalo jak trza. napisalem mail do admina co sie dzieje, a on odowiedzial: CYTUJE: prosze o wyrozumialosc mamy powazna awarie i to zupelnie od nas niezaleznajedno z laczy ktore dzierzawimy na strusine ( to taka dzielnica gdzie niedaleko mieszkam) od naszego wielkiego monopolisty(TPSA) zostalo z niewyjasnionych przyczyn przez nich zlikwidowane :((((sprawa jest w tokuno ja ich poprostu kocham TPSA==> okrada nas coraz wiecej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 skąd ja to znam ?? :) raz na jakiś czas to mi wogóle nic nie chodzi przez dwa dni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a ja to sie chyba przeniose do szwcji albo do finlandi bo tam klopotow z netem to nie maja za duzych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Mi jak neostrada nie dzialala to mi powiedzielui że mam przeinstalować komputer :lol: ci to sie dopiero znają :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 "TPSA - to ludzka rzecz okradać" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 S<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyny mi modem 5 razy wymieniali i za 6 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a doszli ze to kabel jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y a nie modem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A ja mam Dialoga i jedyne czego sie boje to nie przpalic kabli od nadmiednego siedzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a ja to sie chyba przeniose do szwcji albo do finlandi bo tam klopotow z netem to nie maja za duzych :DE tam nie maja! Moj znajomy mogl podpiac sobie tylko 10Mbit a nie np. 100, bo mieszka w miejscu gdzie nie oferuja wiecej... To dopiero pech ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Telekomuna Polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 FUCK The TPSA 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a ja to sie chyba przeniose do szwcji albo do finlandi bo tam klopotow z netem to nie maja za duzych :DE tam nie maja! Moj znajomy mogl podpiac sobie tylko 10Mbit a nie np. 100, bo mieszka w miejscu gdzie nie oferuja wiecej... To dopiero pech ;)e to wielka tragedie. to jednak zostane w polsce i bede korzystal z uslug tepsy :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...