ma3ek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mam 600 zł i potrzebuję kupię mobo + 256 pamieci - CO WYBRAĆ pod procek AMDeka (na razie Ath850, w późniejszym czasie więcej) zastanawiam się nad Epox'em 8rda3+ (moge kupic za 475).. co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StresDog Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 widzę żę masz sb live więc zakup 8RDA3+ jest uzasadniony ale ja sprzedałbym tego live i wziął Epox 8RDA+ z SoundStormem najlepiej z revizją 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 zgadzam się z poprzednikiem :) ja na twoim miejscu zdecydował bym się narazie na epoxa 8rda+ [no chyba że zależy ci na bajerach typu sata] a do tego 256 ramu od twinmosa [najlepiej na kościach m`tec] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 widzę żę masz sb live więc zakup 8RDA3+ jest uzasadniony ale ja sprzedałbym tego live i wziął Epox 8RDA+ z SoundStormem najlepiej z revizją 2.0 ...a skąd weźmiesz tą rev.2.0 ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StresDog Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 pisze najlepiej z rewizją, a nie z rewizją niech poczeka lada dzień będą z resztą czym to się różni rev 1.1 c1 już obsługuje fsb 400mhz wprawdzie nie oficjalnie ale co z tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ja tak czekam już 2 m-ce! Prędzej doczekam się płyt na KT600. :D pisze najlepiej z rewizją, a nie z rewizją -"masło jest masło" -dobre! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Bierz Epoxa 8RDA+, chociaz mozesz tez zastanowic sie nad Abitem NF7 v. 2.0. Ramek to najlepiej TwinMos (kosci M-teca). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Chlopaki on ma 600 zł na ram i plyte glowną. A sam NF7 kosztuje okolo 450 zł. Za tą cene to smialo moge mu polecic Soltek FRN2-L i Twinmos 256MB 3200 razem okolo 590 zł-reszta na piwo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Bierz Epoxa 8RDA+, chociaz mozesz tez zastanowic sie nad Abitem NF7 v. 2.0. Ramek to najlepiej TwinMos (kosci M-teca).czyli mowicie ze bardziej sie oplaca wziac 8rda+ niz 8rda3+ :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 MSI K7n2 Delta (FSB400) - 405 zl Elixir 256MB/DDR333 150zl razem 555zl :) ładna cena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Bierz Epoxa 8RDA+, chociaz mozesz tez zastanowic sie nad Abitem NF7 v. 2.0. Ramek to najlepiej TwinMos (kosci M-teca).czyli mowicie ze bardziej sie oplaca wziac 8rda+ niz 8rda3+ :?: Kup 8RDA+, a za kasę za jaką sprzedasz SB LIVE kup drugą kość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...