levis88 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Witam. Mam zamiar kupić smartfona w najbliższym czasie. Najlepiej nowy lub z gwarancją. Zastanawiam się m.in. nad huawei p8 lite, sony xperia t3, samsung galaxy s4. Nad wydajnością stawiam jakość wykonania i czas pracy na baterii. Edytowane 13 Września 2015 przez levis88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) LG G2, Nexus 5, SG 4,5 i SG Note 2,3. Edytowane 14 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPX_pl Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 LG G2 to fajna propozycja,ale budżet masz tak na styk,podobnie jak w przypadku galaxy S4,musiałbyś dołożyć około 100zł aby dostać nówkę. Poza tym ciekawie prezentuje się też Huawei p8 i zastanowiłbym się wlaśnie nad nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levis88 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Zastanawiam się pomiędzy nieznanym mi huawei p8 Lite(nowy za 850zł) , a sony xperia z2(używana kilka miesięcy za 1060zł). Z samsunga rezygnuje pomimo jego możliwość za względu jakości obudowy. Edytowane 14 Września 2015 przez levis88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Z2 bez namysłu,ale ... wziąłbym to co ci napisałem. P8 lite, dualsim, ma go kolega i chwali. Tyle, że to inna półka jakościowa i wydajnościowa. Edytowane 14 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levis88 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Huawei p8 lite fajny, nowy i nowoczesny telefon ale jakość i słaba bateria, a o LG kolega mi wspominał. Przejadę się dziś po sklepach może coś będzie żeby dotknąć i podejmę ostateczną decyzję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Ja do swojego Note 2 dokupiłem otterbox commuter http://allegro.pl/otterbox-commuter-n7100-galaxy-note-2-black-i5150503076.html http://allegro.pl/otterbox-galaxy-note-2-defender-obudowa-pancerna-f-i5108605570.html Obudowa przestała mnie interesować. Poprzednio miałem S2 w podobnej obudowie, przy odsprzedaniu po 2 latach, po zdjęciu obudowy i foli - telefon jak nowy. W zasadzie użytkuje go znajomy, telefon oczywiście dalej w tej obudowie z nową folią na ekranie - stan igła. Po 4 latach baterię wymienił jedynie. Edytowane 15 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dlx_com_pl Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Witam Wszystkich na forum. Jeżeli chodzi o wybór smartfona do kwoty 1k,to proponuję zastanowić się również nad HTC Desire 820- bardzo dobrze wykonany,przyzwoity aparat i podzespoły,to fajna alternatywa dla Galaxy S4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...