Piehursson Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Witajcie. Chciałym skorzystać z promocji cashback od MSI kupując GTX 970 + mobo. Zastanawiam się nad dwoma wymienionymi w tytule tematu? Czy warto dopłacać do metalowych gniazd PCI-Ex16 i świecidełka na jednej krawędzi płyty (Mystic Light)? Czy czymś istotnym oprócz dwóch wcześniej wspomnianych cech różnią się te płyty? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Edytowane 14 Września 2015 przez Piehursson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elaromut Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Jak ta płyta się sprawuje? Widzę, że masz już w sygnaturce zmiany. :> Dzisiaj jest ostatni dzień promocji, więc też chętnie bym skorzystał, ale zastanawiałem się nad http://www.purepc.pl/plyty_glowne/msi_z170a_krait_gaming_plyta_glowna_dla_intel_skylake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehursson Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Trudno cokolwiek sensownego napisać. Wczoraj dotarły wszystkie bebechy, trochę czasu zeszło na składaniu więc komputer działa dopiero parę godzin :) Jeszcze nie bawiłem się w podkręcanie więc od tej strony też niczego nie mogę napisać :) Na moje oko Krait Gaming i Gaming Pro są do siebie bardzo podobne - różnica jedynie w kolorystyce i chyba tym bym się kierował przy wyborze jeśli np. posiadasz budę z oknem :) Edytowane 25 Września 2015 przez Piehursson 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...