Kubek81 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Nidługo wychodzi nowa odsłona WRC. Jako osoba które lubi sie pościgać bardzo zastanawiam sie nad tą częścią. Macie jakieś odczucia i doświadczenia co do poprzednich części? Jak dla mnie ta zapowiada się bardzo obiecująco :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Lubisz rajdy? Kup Dirt Rally. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek81 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Lubię rajdy ale ta gra ma premierę w grudniu :) Pozatym ma uboższy content. Brak rajdu Polski. Auta z 2010r. Ja potrzebuję czegoś świeżego i aktualnego (Rajdy 2015) a to wszystko ma WRC 5. Już nie spominając że wychodzi 9 października :) Edytowane 18 Września 2015 przez Kubek81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Zobaczymy jaka będzie fizyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiusmore Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 Nidługo wychodzi nowa odsłona WRC. Jako osoba które lubi sie pościgać bardzo zastanawiam sie nad tą częścią. Macie jakieś odczucia i doświadczenia co do poprzednich części? Jak dla mnie ta zapowiada się bardzo obiecująco :) Jest zapowiedziane demo wiec sam będziesz mógł sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin777 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Sam też czekam na tą grę. Póki co są wymagania sprzętowe. Wygląda to całkiem nieźle Wymagania sprzętowe WRC 5 – minimalne:System: Windows 7 Procesor: Intel Core i3 / AMD Phenom II X2 Pamięć: 4 GB RAM Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9800 GTX / AMD Radeon HD 5750 DirectX: Wersja 9.0c, Shader Model 3 Dysk twardy: 25 GB wolnego miejsca Wymagania sprzętowe WRC 5 – rekomendowane:System: Windows 7 / Windows 8 Procesor: Intel Core i5 2500 / AMD FX 8150 Pamięć: 8 GB RAM Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX780 / AMD Radeon R9 290 DirectX: wersja 11 Dysk twardy: 25 GB wolnego miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek81 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Nono :) WRC 5 dołacza do e-sportu http://www.gry.v10.pl/WRC,5,pierwsza,oficjalna,gra,WRC,w,rozgrywkach,esportowych,ESL,129468.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 miałem okazje popykać, jest kilka błędów, na plus robert kubica, dźwięk, widok napraw, trochę dziwna "sztywna" kamera z za auta, ale idzie sie przyzwyczaić, na bezrybiu i rak ryba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 A jak się ma model jazdy w porównaniu do Dirt Rally? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Ta gra to dno dna i 10m mułu nad nią, model jazdy nie istnieje. gra się tnie pomimo wyświetlanych wg frapsa 60klatek to wygląda to tak jakby było ich 20. Szkoda na nią złamanego grosza. Edytowane 11 Października 2015 przez zaodrze244 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 Nie - nie wymagam żeby gra "rajdowa" była ładna....Ale jak wyżej: model jazdy to karton, oprawa wizualna to karton, dźwięki to karton...Optymalizacji brak... Szkoda że temat samochodówek na PC ostatnio leży kompletnie...Zostaje nowy DiRT - choć też nadziei sobie po nim nie robię...NFS to odcinanie kuponów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Ja swoje boje zakończyłem na NSF 5 Porsche Unleashed i rewelacyjny factory driver oraz Colin McRae Rally 1,2. Moje boje z kierownicą i pedałami bezcenne. No, ale latka lecą i koniec ekscesów.. Trochę korci Project CARS... ale nie ma czasu. Edytowane 12 Października 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Będzie jeszcze Loeb ale robi to Milestone także nie nakręcałbym się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin777 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 A widzicie. Mi sie podoba. Model jazdy jest idealnie wyważony pomiędzy dwoma rodzajami. Nie jest to Dirt ale to tym lepiej. Świetna ewolucja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 patch 1.03 poprawia płynność wyświetlanego obrazu przez co odbiór gry się poprawił. można pograć jako taki wypełniacz pomiędzy innymi grami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek81 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 patch 1.03 poprawia płynność wyświetlanego obrazu przez co odbiór gry się poprawił. można pograć jako taki wypełniacz pomiędzy innymi grami. Szczerze mówiąc nie doświadczyłem Twoich problemów z płynnością jazdy. Tymbardziej jeśli mam słabszy sprzęt od Ciebie. Inna sprawa że nie gram na max detalach. Co do wyższego komentarza komentarza że dźwięk to karton to niestety ale ktoś chyba upadł na głowę, dźwięki samochodów są świetnie nagrane. Byłem na kilku rajdach i tak brzmią samochody rajdowe :) Model jazdy to połączenie arcade i symulacji dzięki czemu nie trzeba być ekspertem w symulacjach aby się dobrze pobawić. Na uwagę poza licencją która daje tak dużo fajnych elementów mógłbym wymienić właśnie odgłosy samochodów, kurz i brud który potrafi oblepić cały samochód, zniszczenia samochodu które znacząco potrafia wpłynąć na jazdę i zajęte miejsce, modyfikacje samochodów, naprawianie ich, model kariery. Fajny tryb wieloosobowy do którego wystarczy tylko jeden komputer i jedna wersja gry. Kariera Na początku jest dość łatwa ale czym dalej tym trudniej i trzeba włożyć więcej koncentracji i wysiłku. Także moge polecić z czystym sumieniem. Gram kilka dni i mam ochote do tej gry wracać :) I nie porównuję z Dirtem bo to inna para kaloszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) To u góry to reklama dystrybutora? Patrząc na absurdalna cene za tego gniota... Edytowane 24 Października 2015 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek81 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 Jaka reklama? To nie można już wyrazić swojej opinii, gra nie może mi się podobać a jazda nie może mi sprawiać przyjemności? Dziwi mnie trochę hejt na ta grę dlatego właśnie stawiłem swój post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Rejestracja na forum 17 i od razu tego samego dnia zakładasz temat o tej grze..Pięć postów i dziwne wszystkie w tym właśnie jednym temacie. Samo założenie już brzmi jak reklama cyt: Jak dla mnie ta zapowiada się bardzo obiecująco Nie wiem po czym to wnosiłeś nie widząc (podobno) gry,skoro pytasz innych. Ostatni post szkoda wręcz komentować,że zacytuje: Model jazdy to połączenie arcade i symulacji Edytowane 26 Października 2015 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek81 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Nie pogadasz :) I jestem pewien że co bym nie napisał to i tak będziesz wiedział swoje. Na szczęscie każdy ma prawo do swojego zdania :) Pozdro 1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...