wertone Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Witam mam pytanie, czym mogę usztywnic blachę w obudowie Enhoo Pro? Myślałem o czymś w rodzajumaty bitumicznej ale nie wiem czy się nie odklei pod wpływem temperatury wewnątrz obudowy. Co polecacie? Edytowane 17 Września 2015 przez wertone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Ja mam swojego htpc wygłuszonego matami dekarskimi, nic się nie odkleja, nie ma szansa na to... Namęczysz się, żeby zerwać maty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePunisher Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Nie ma szans żeby się odkleila od temperatury w środku, jak ja przykleisz posgrzewajac suszarką to nie zdrapiesz jej za cholere, świetnie usztywni i wyciszy, możesz śmiało brać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...