Sens Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Witam! Wiecie może czemu Mozilla nie pokazuje miniaturek z otomoto na allegro? Wygląda to tak, jakby ogłoszenia były dodawane bez zdjęć. Na chromie nie ma tego problemu. Dodam, że to samo dzieje się na wszystkich kompach u mnie w domu. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olddog Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Wyłącz adblock dla strony, u mnie właśnie ABP blokował miniaturki, co prawda w chrome, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Jak wyżej - głównym winowajcą może być Adblock lub inne narzędzie tego typu . Nie wiem jak ficzery typu AdMuncher czy blokowanie via host.etc . U siebie zauważyłem coś podobnego - najwięcej na portalu Joe Monster , o dziwo allegro i pochodne normalnie wyświetały / wyświetlają zdjęcia . Ojciec miał coś podobnego na swoim profilu w FF . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...