Skocz do zawartości
aizen

Zestaw (komputer + monitor) 4200zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Potrzebuję zestawu, który zawierałby komputer (+obudowa) oraz monitor 60/120(144hz) najlepiej 21-24 cale. Bedzie on wykorzystywany głownie do grania w cs go, ale takze inne nowsze gry nie koniecznie na ultra detalach, ale najlepiej w rozdzialce full hd. Z racji na to ze monitory 60hz a 120hz znacznie roznia się cena nie wiem czy oplaca się inwestowac w 120hz+. Jednak patrzac na roznice miedzy takimi monitorami u kolegi jako zaciety gracz FPS wiem ze roznica jest widoczna dla gracza na wyzszym poziomie. 

Stad tez moje pytanie. Czy do cs go mozna zlozyc zestaw z obudowa i monitorem za tę kwote, aby mieć jak najwiecej fps a przynajmniej te 150+ przy niskich detalach oraz rozdzielczosci full hd oraz ewentualnie streamować grę na twitchu?

Z gory dzieki za propozycję zestawow oraz skłaniałbym się ku cichszym i mniej prądozernym komponentom z racji iz komputer bedzie chodzil przez wiekszosc dnia.

Edytowane przez aizen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzieki za szybką odpowiedz i propozycje zestawu.

Co do poleconych monitorow, czy sa to monitory 60hz czy 120hz? jezeli 60 to jestem w stanie doplacic te 300-400zl aby dostac jakis monitor 21-24 cale 120/144hz najlepiej w matrycy tn (chyba te maja najszybszy czas reakcji?)Głownie od monitora wymagam jak najwiekszej plynnosci kosztem konstrastow ale bez przesady, fajnie by bylo gdyby posiadał jakies dodatki typu flicker safe, aby oczy się tak nie męczyły. Co do reszty chyba wszystko mi pasuje jako iż cs mocniej zżera procesor karta jakaś mocna wymagana nie jest, a do streama też jest chyba uzywany procesor ( o ile się nie mylę). Za twoj zestaw wielkie dzieki, a jezeli ktos ma coś podobnego do zaoferowania w podobnej cenie nie pogardze wszelkimi radami ;p

Edytowane przez aizen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam czy podzespoly z tego koszyka http://www.morele.net/inventory/info/LLcB62/są dobrze dopasowane i czy wszystko do siebie pasuje.Problematyczny był dla mnie wybor karty graficznej, budy oraz zasilacza. Przeznaczenie cs:go profesional oraz nowsze gry Full HD w medium/high detalach.

Edytowane przez aizen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi