Barczy Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Witam, mam pytanie, gdyż mój system jest jak gdyby upośledzony w wiele funkcji.Wziąłem od znajomego na pendrivie windowsa pobranego z dreamsparka i zainstalowałem go.Problem m.in. polega na tym, że nie posiadam w przeciwieństwie do niego czy też innych urządzeń na których mam również zainstalowanego windowsa 8 np wyłącznika komputera w menu start w prawym górnym rogu czy też nie mogę zamykać aplikacji bo mi się ten pasek u góry nie wysuwa.Ogólnie rzecz biorąc to ten system jest strasznie dziwny i nie poznałem go na tyle dobrze żeby dokładnie wypisać czego mi tutaj brakuje.To kwestia personalizacji czy też coś gdzieś zkiepściłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Nie, po prostu masz W 8.0. Odpal Win update i zaktualizuj do 8.1. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barczy Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Właśnie pobrana została wersja W8.1 Professional i do tego tak napisane jest we właściwościach mojego komputera.Do tego w usłudze windows update jest napisane, że nie ma żadnych aktualizacji. Spróbowałem ponownie wyszukać aktualizacje i rzeczywiście tym razem się udało.Może jakiś błąd lub coś z moim internetem.Dzięki :). Edytowane 19 Września 2015 przez Barczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...