RobMaK Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Witam. Nie wiem czy dobry dział ale:Już od dłuższego czasu mam drobne problemy w niektórych grach np: Skyrim czy The Crew mianowicie chodzi o pojawiające się w tych samych miejscach na mapie białe kropki miałem to na GTX670 i mam to na GTX980. Wygląda to jak artefakt ale nie występuje we wszystkich grach. Sprawdzałem FurMak, 3dmarki oraz inne dema technologiczne i nie ma tego artefaktu.Tu widnieje na jezdni: Nie wiem czy to wina sprzętu czy wina partactwa programistów. Pozdrawiam i proszę o jakąś odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 Włącz Anty Aliasing i kropki znikną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 A to czasem nie jest jakas tekstura kamienistej drogi? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 nie dajcie się trolować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 zasilacz z czarnej listy zamykam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobMaK Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Włącz Anty Aliasing i kropki znikną ;) Jest włączone FXAA A to czasem nie jest jakas tekstura kamienistej drogi? Kropki idą w linii prostej mniej więcej w połowie zdjęcia nie dajcie się trolować ;) Pomyśl zanim coś napiszesz. zasilacz z czarnej listy zamykam. Sam jesteś z czarnej listy Corsair CS750 to bardzo dobry zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Kropki widać dopiero na powiększeniu zdjęcia ;) To normalne. FXAA tego nie naprawi. Te kropki występują u każdego. Tutaj masz poradnik co z tym zrobić. http://steamcommunity.com/app/241560/discussions/0/617321352146025421/?tscn=1417713397 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...