satersmile Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Witam wszystkich serdecznie, chciałbym trochę odświeżyć mojego pc-ta (przede wszystkim do gier) i wydaje mi się, że najrozsądniejszym wyjściem będzie wymiana grafiki, mam na to ok. 900 zł, ale też pytanie do Was, czy to na pewno grafikę powinienem wymieniać?Mój spec:Procesor: AMD Phenom II X4 955 (do podkręcenia)Karta: AMD Radeon HD 5850 1 GBPłyta: Gigabyte GA-MA770T-UD3PRAM: 8GB 1600MHzZasilacz: Tagan 500W (tg500-u33 ii)Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc, dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) AMD 7850,7950. Jak nie wymienisz procka to raczej w mocniejsze nie ma co iść, Nawet ta AMD będzie cię już ograniczała raczej. Z nowych w tej cenie GTX 950, 960. AMD odradzam ze względu na niezbyt dobrą współpracę ze sobą procka i grafy od AMD. Najlepiej przeskocz na intela I5, wiadomo, koszta. Edytowane 22 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satersmile Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Ok, dzięki, a jeżeli w niedalekiej przyszłości wymieniłbym procesor, to polecałbyś (polecalibyście) coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 R9 380. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...