Masserati Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Witam, chce sobie sprawic 13.3" Ultrabooka i czasami moc pograc w Civilization V, Civilization: Beyond Earth, Cities Skylines: After Dark i Europa Universalis IV. Mam obecnie 1,5 rocznego Vaio Fit 13 z Intel HD4400 i niestety nie wyrabia tych 30 klatek, myslicie ze te nowe grafiki dalyby rade w full hd? Podobno sa sporo lepsze. W ogole jakies modele sa na rynku z tymi grafikami? Bo wszystko co znalazlem to HD5500, poza Apple, ale maca nie chce. Urzadzenia z dedykowanymi kartami odpadaja, bo sa za grube i ciezkie. Z gory dziekuje za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masserati Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 @Prosaid Budzet nieograniczony, ale fajnie by bylo nie przekraczac 1700€. Ten Asus mi sie podoba - nie jest wiekszy od mojego obecnego ultrabooka, ma dobra baterie i tez jest z aluminium, tylko jest ze 200g za ciezki, ale za to ma niezla grafike. Jezeli jest wersja z 0,5TB SSD to go bede powaznie rozwazal. @FxJ dzieki za bardzo przydatny link!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masserati Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Nie rozumiem tylko, dlaczego w tej recenzji ma on podana rozdzielczosc quadHD, a w sklepie jest fullHD? Mozna sobie wybrac? Poza tym tej jest dotykowy. Tylko kolor zolty jakos dziwnie wyswietla w porownaniu do retiny. Edytowane 27 Września 2015 przez Masserati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...