reed Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 A można było kupić konsolę i mieć święty spokój :plom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krp Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) W dniu 13.01.2016 o 20:20, Ralfo napisał(a): Trochę odkopie temat ale dodam od siebie że u mnie podobna sytuacja, pytałem sprzedawce przed kupnem czy na tą kartę w morele jest tylko 24 miesiące gwarancji (bo na innych stronach było 36 a na stronie morele tylko 24) i byłem zapewniany że na stronie jest błąd i jest 36 miesięcy, po zamówieniu oczywiście okazało się że jest 24 miesiące a przy próbie wyjaśnienia różne głupie wytłumaczenia, przekręcanie (nawet na chwile zmienili na 36 żeby po dniu wrócić do 24) i ogólnie wciskanie kitu. MSI polska umywa ręce twierdząc że karty są z zagranicznej dystrybucji (nie przeszkadza im to w prowadzeniu z morele.net promocji i dawania odnośników z ich strony do morele.net). Ogólnie dno i kilometr mułu... Wnioski: Nie kupować w morele.net i kontaktować się z MSI Global, a nie MSI Polska. :) Dodam jeszcze, że oprócz wymiany R9 390 na 390X otrzymałem od MSI Global klucz steam Rise of the Tomb Raider oraz klucz uplay Rainbow Six: Siege. Na tym się moja historia z morele.net i MSI zakończyła. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez krp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...