david911 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Witajcie Kupiłem sobie zabawkę - laptopo-tablet z dotykowym ekranem i Windowsem 8.1 Fabrycznie jest wgrany całkiem miły dla dotyku czytacz PDFów, jednak nie znalazłem w nim bardzo potrzebnej mi funkcji - nanoszenia graficznych zmian na plik (rysowanie po nim palcem). Jaką aplikację powinienem zainstalować? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Nitro Pro PDF. Foxit Phantom PDF Pełny Adobe Acrobat . Zależy co ma taki pakiet zawierać. Edytowane 28 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david911 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 To są potężne edytory PDFów - ja szukam czegoś, czym mógłbym zaznaczyć kilka rzeczy na elektronicznych nutach :) Jak najprostszy widok, najlepiej podgląd samej strony + ołówek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 np PDF to JPG i paint. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Może: Blueberry PDF Form Filler? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...