Endrius Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Witam mam nowy sprzęt. Zainstalowałem grę,ale rozgrywka mi muli strasznie. Może ktoś powiedzieć dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Nie 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Witam mam nowy sprzęt. Zainstalowałem grę,ale rozgrywka mi muli strasznie. Może ktoś powiedzieć dlaczego ? Dziękujemy za wyczerpujący opis problemu. Rozwiązanie. Wymień sprzęt na nowszy, ale najpierw sprawdź wymagania sprzętowe gry. Może wydedukujesz, że Twój nowy sprzęt nie podoła... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 1.) Temat o W3 już jest - tam trzeba było pisać . 2. ) Jak już opisujesz problem to opisz go dokładnie - w tym przypadku podaj konfigurację sprzętową twojego kompa . Bo może się okazać że ten nowy sprzęt jest o wiele za słaby na W3 . 3. ) Jakie masz ustawione detale i rozdzielczość ? Może zmniejszenie poziomu detali wystarczy . 4. ) Zostawiełeś coś z poprzedniego kompa ? Np. HDD - wolny i/lub padający HDD może mieć duży wpływ na wydajność . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...