Pretous Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Witam, na wstępie powiem, że nie wiem czy wybrałem dobry dział. Jeśli nie proszę o przeniesienie ;)Mam pewien problem, gdyż chce podłączyć 1 monitor (główny) o rozdzielczości 1920x1080 i 2 monitor o rozdzielczości 1280x1024. Problem polega na tym, że gdy podłącze oba monitory to rozdzielczość 1 monitora jest obniżana do 1280x1024 przez co obraz jest tragiczny. 1 monitor ma służyć do grania w czasie gdy 2 będzie do przeglądania internetu.I tu pojawiają się 2 pytania :-jak ustawić inną rozdzielczość na każdym monitorze z osobna ?-jak "stworzyć" 2 pulpity aby na 1 był osobny obraz i na 2 osobny.GPU: AMD Radeon R9 280OS: Windows 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Prawa mysz na pulpicie / Rozdzielczość ekranu (lub jakoś podobnie) / w opcji "wiele ekranów" (lub jakoś podobnie wybrać "rozszerz pulpit na ten ekran" (lub jakoś podobnie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretous Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 w win 10 jest chyba inaczej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Spróbuj kombinację klawiszy "windows + P" i wybierz "rozszerz pulpit". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretous Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...